AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ayağına bakmak

Kahve falında birinin ayağına bakmak

Kahve falında birinin ayağına bakmak sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, yeni bir eve taşınacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, sıkıntı yükleneceğine, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin ayağına bakmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle özel planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında ayağına bakmak ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine yorulur.

Kahve falında birinin ayağına bakmak karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağa bakmak başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulur.

Kahve falında ayaklara bakmak ekmeğinin bereketleneceğine, kazancın katlanacağına rivayet eder.

Kahve falında ayaklarına bakmak adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında şarabın tadına bakmak rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında pencereden aşağıya bakmak düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında uzaydan dünyaya bakmak sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir