AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağından ayakkabı çıkarmak

Kahve falında ayağından ayakkabı çıkarmak

Kahve falında ayağından ayakkabı çıkarmak bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, sıkıntıların biteceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Kahve falında ayağından ayakkabı çıkarmak gördüyseniz:

  • Duyduklarınıza hiç şaşırmayacaksınız.

Kahve falında ayakkabıyı ayağından çıkarmak yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ayağından ayakkabıyı çıkarmak kolay ve zevkli hale geleceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağından ayakkabı çıkarmak geçmişin kötü izlerinin silineceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına yorulur.

Kahve falında ayağına batan dikeni çıkarmak kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına işaret eder.

Kahve falında ayağından çorap çıkarmak sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında ayağından terlik çıkarmak dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya inanılır.

Kahve falında kırmızı ayakkabı çıkarmak elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi ayakkabı çıkarmak işlerin günden güne daha da artacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir