AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağından kan aldırmak

Kahve falında ayağından kan aldırmak

Kahve falında ayağından kan aldırmak alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, güzel bir döneme girileceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, hastalıklarının düzeleceğine işarettir.

Kahve falında ayağından kan aldırmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla biraraya gelebilir veya iletişim kurabilirsiniz.

Kahve falında ayağından kan aldırmak sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında iğneyle kan aldırmak aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elden kan aldırmak her zaman çok üzgün olacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacağından kan aldırmak eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topuktan kan aldırmak rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına inanılır.

Kahve falında başından kan aldırmak ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacaktan kan aldırmak ticarette başarılı olacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doktora kan aldırmak büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir