AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağa ilaç sürmek

Kahve falında ayağa ilaç sürmek

Kahve falında ayağa ilaç sürmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında ayağa ilaç sürmek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyebilir veya kişisel değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında ayağa ilaç sürmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, daha çok çalışılacağına tabir olunur.

Kahve falında bit ilacı sürmek kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözüne ilaç sürmek hayal edilen eve kavuşulacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine alamet eder.

Kahve falında saça ilaç sürmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında dişe ilaç sürmek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüze ilaç sürmek zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak parmağına oje sürmek büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ayaklarına kırmızı oje sürmek hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir