AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak yıkamak

Kahve falında ayak yıkamak

Kahve falında ayak yıkamak evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, kar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında ayak yıkamak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler yüzünüzü güldürebilir.

Kahve falında babanın ayağını yıkamak işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında birinin ayaklarını yıkamak zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına işarettir.

Kahve falında annenin ayaklarını yıkamak aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyla ayaklarını yıkamak zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin ayağını yıkamak başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin ayağını yıkamak borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elini ayağını yıkamak hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine delalettir.

Kahve falında ölünün ayağını yıkamak kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir