AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın ayağını yıkamak

Kahve falında babanın ayağını yıkamak

Kahve falında babanın ayağını yıkamak Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına, hayatının kolaylaşacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine delalet eder.

Kahve falında babanın ayağını yıkamak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda ya da işinizde umulmadık entrikalarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında babanın ayağını yıkamak uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine alamet eder.

Kahve falında ayakla çamaşır yıkamak yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine tabir olunur.

Kahve falında abdest alırken ayağı yıkamak rahatsızlık duyulacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında tuvalette ayak yıkamak binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin ayağını yıkamak hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi ayağını yıkamak sorunların hallolacağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin ayağını yıkamak hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin ayaklarını yıkamak kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir