AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin ayaklarını yıkamak

Kahve falında annenin ayaklarını yıkamak

Kahve falında annenin ayaklarını yıkamak dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında annenin ayaklarını yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizde zorluklar varsa uzaklaşma eğilimi hissedebilirsiniz.

Kahve falında annenin ayaklarını yıkamak o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında anne ayağı yıkamak işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, fikirlerinin can bulacağına tabir olunur.

Kahve falında annenin ayağını yıkamak harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ayağını yıkadığını görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında ayak yıkamak içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağı yıkamak arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına inanılır.

Kahve falında camide ayak yıkamak gülmekten yana bolca nasipleneceğine, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çamurlu ayağı yıkamak böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir