AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin ayağını yıkamak

Kahve falında ölmüş birinin ayağını yıkamak

Kahve falında ölmüş birinin ayağını yıkamak lükse ve konfora kavuşacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin ayağını yıkamak gördüyseniz:

  • Elinize geçen her bilgiye inanmamalı, kendi test mekanizmalarınızı da kullanmalısınız.

Kahve falında denizde ayak yıkamak keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında ölünün ayaklarını yıkamak amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babanın ayağını yıkamak daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin ayaklarını yıkadığını görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin ayağını yıkamak sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına delalettir.

Kahve falında ayağı yıkamak inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin ayaklarını yıkamak aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayaklarını yıkadığını görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir