AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ayaklarını yıkamak

Kahve falında birinin ayaklarını yıkamak

Kahve falında birinin ayaklarını yıkamak söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, kıtlığın meydana geleceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına alamet eder.

Kahve falında birinin ayaklarını yıkamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, işle ilgili yöntemleri veya iş arkadaşlarınızı ilgilendiren konularda gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında başkasının ayağını yıkamak kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında çamurlu ayağı yıkamak dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında eşinin ayaklarını yıkamak iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında derede ayaklarını yıkamak uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında abdest alırken ayağı yıkamak iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sabunla ayak yıkamak problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde ayak yıkamak şansının ve kısmetinin kapanacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinin ayaklarını yıkamak bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir