AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak yarası görmek

Kahve falında ayak yarası görmek

Kahve falında ayak yarası görmek aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, mutlu ilişkiler kuracağına, temize çıkacağına delalettir.

Kahve falında ayak yarası gördüyseniz:

  • Ard niyetleri görmeye gayret edin.

Kahve falında birinin ayağından yaralandığını görmek onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine alamet eder.

Kahve falında ayakları yara görmek çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi ayağında yara görmek evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işarettir.

Kahve falında ayakda yara görmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayaklarda yara görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine işaret eder.

Kahve falında ayaklarin yara görmek gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine inanılır.

Kahve falında ayağında yara olduğunu görmek büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak altında yara görmek kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir