AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakları yara görmek

Kahve falında ayakları yara görmek

Kahve falında ayakları yara görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına, büyük bir yükten kurtulacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında ayakları yara gördüyseniz:

  • Bazı işleriniz istediğiniz gibi gitmeyebilir.

Kahve falında ayağında yara çıktığını görmek kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayaklarının yara olduğunu görmek yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağı yara görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, şifa ve moral bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak topuğunda yara görmek vefakar bir insan olunacağına, rızıksız kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağın yara olduğunu görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine delalet eder.

Kahve falında ayak altında yara görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakları yara olmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine inanılır.

Kahve falında kendi ayağında yara görmek hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir