AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakda yara görmek

Kahve falında ayakda yara görmek

Kahve falında ayakda yara görmek moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, bereketinin artacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ayakda yara gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızla ilgili bir ya da birkaç mutluluk yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ayağının altında yara görmek aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına inanılır.

Kahve falında birinin ayağında yara görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayaklarin yara görmek sağlığının yerinde olacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına işaret eder.

Kahve falında ayakları yara içinde görmek eğleneceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında ayaklarda yara görmek ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına işaret eder.

Kahve falında ayak yarası görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine işaret eder.

Kahve falında ayaklarında yara görmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak üstünde yara görmek hayal gibi bir hayat yaşayacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir