AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağında yara olduğunu görmek

Kahve falında ayağında yara olduğunu görmek

Kahve falında ayağında yara olduğunu görmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağında yara olduğunu gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan ya da iyi niyetinizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında ayak bileğinden yaralanmak kısa sürede evlat sahibi olacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza delalet eder.

Kahve falında ayakları yara içinde görmek daha fazla para kazanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine yorulur.

Kahve falında ayağı yara olmak kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayaklarda yara görmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak altında yara görmek hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine delalettir.

Kahve falında ayağında yara görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ayakda yara görmek cesaret ve özgüven sahibi olacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin ayağında yara görmek hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir