AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi ayağında yara görmek

Kahve falında kendi ayağında yara görmek

Kahve falında kendi ayağında yara görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, yeni işler yapılacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine delalettir.

Kahve falında kendi ayağında yara gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki herkes yeterince dürüst, sadık veya belli konular için yeterli olmayabilir.

Kahve falında ayak bileğinden yaralanmak yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına işarettir.

Kahve falında birinin ayağından yaralandığını görmek bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine inanılır.

Kahve falında ayak bileğinde yara görmek keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına delalet eder.

Kahve falında ayağı yara görmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine delalettir.

Kahve falında ayakları yara görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında ayağının altında yara görmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağını yara görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına inanılır.

Kahve falında ayaklarının yara olduğunu görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir