AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ayağından yaralandığını görmek

Kahve falında birinin ayağından yaralandığını görmek

Kahve falında birinin ayağından yaralandığını görmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, kişinin muradına ereceğine, yarınlara bakacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ayağından yaralandığını gördüyseniz:

  • Olayları anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında ayağında yara çıktığını görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak parmağında yara görmek anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak topuğunda yara görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, duygularının karşılıklı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağında yara görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağında yara görmek stresinin çoğalacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağı yara olmak kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak yarası görmek programların ve projelerin tutmayacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ayak bileğinde yara görmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir