AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak yakmak

Kahve falında ayak yakmak

Kahve falında ayak yakmak kariyer edineceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, borçların kapanacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, makamının sarsılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak yakmak gördüyseniz:

  • Rüzgar tersine esmeden hazırlıkları tamamlamanızda fayda var.

Kahve falında ayak parmaklarına kına yakmak bereket ve mutluluk elde edeceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayaklara kına yakmak aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak yakmak başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında el ve ayaklara kına yakmak hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında ayağına kına yakmak eski enerjisini bulacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağını yakmak iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına inanılır.

Kahve falında ayağa kına yakmak sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine delalet eder.

Kahve falında eline ve ayağına kına yakmak yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir