AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağını yakmak

Kahve falında ayağını yakmak

Kahve falında ayağını yakmak maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına işarettir.

Kahve falında ayağını yakmak gördüyseniz:

  • Küçük sorunların tartışma ortamı yaratmasına izin vermezseniz, çalışmalarınızı iyi bir şekilde devam ettirebilirsiniz.

Kahve falında ele ayağa kına yakmak kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının ayağına kına yakmak yaşadığı yokluğun biteceğine, çalıştığı yerde amir olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak parmaklarına kına yakmak iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine delalet eder.

Kahve falında el ve ayağa kına yakmak bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına delalet eder.

Kahve falında ellere ve ayaklara kına yakmak zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında el ve ayaklara kına yakmak mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında ayak yakmak çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine alamet eder.

Kahve falında ayağa kına yakmak toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir