AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli yıldızlar görmek

Kahve falında renkli yıldızlar görmek

Kahve falında renkli yıldızlar görmek bir işi rakiplerine kaptıracağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine işarettir.

Kahve falında renkli yıldızlar gördüyseniz:

  • Bazı konularda motivasyonunuzu yitirebilirsiniz ya da olumsu düşünceleriniz nedeniyle çözülebilecek konuların çözümü zorlaşabilir.

Kahve falında renkli yıldızlar görmek yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına işaret eder.

Kahve falında renkli yıldız görmek işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünde renkli yıldız görmek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında yıldızın yere düştüğünü görmek kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına işarettir.

Kahve falında yıldızları kayarken görmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yıldızı elinde tutmak elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü yıldız görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yıldızların kaybolduğunu görmek yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir