AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldızı elinde tutmak

Kahve falında yıldızı elinde tutmak

Kahve falında yıldızı elinde tutmak karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, daima ona hürmet göstereceğine, kazancının her geçen gün artacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına delalettir.

Kahve falında yıldızı elinde tutmak gördüyseniz:

  • Yeniden kendinize dönüyorsunuz.

Kahve falında elinde yıldız tutmak rakiplerine büyük fark atacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine alamet eder.

Kahve falında yıldızı elinde tutmak çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine işarettir.

Kahve falında yıldızı tutmak güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında kayan yıldız görüp dilek tutmak huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yıldız kayarken dilek tutmak sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yıldızları tutmak gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında yıldız kayıp dilek tutmak fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yıldız kaydığında dilek tutmak sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir