AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü yıldız görmek

Kahve falında bir sürü yıldız görmek

Kahve falında bir sürü yıldız görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, beden sağlığının zarar göreceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, içsel güvensizliklerinize, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına yorulur.

Kahve falında bir sürü yıldız gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle karşlıklı olarak birbirinizi kırabilirsiniz.

Kahve falında gökyüzünde bir sürü yıldız görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü yıldız kaydığını görmek hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sürü yıldız görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, sıkıntı yükleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yıldızla konuşmak kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karanlıkta yıldız görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında samanyolu yıldızı görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına, içinin rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında yıldız toplamak geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında yıldız kümeleri görmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir