AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldızları kayarken görmek

Kahve falında yıldızları kayarken görmek

Kahve falında yıldızları kayarken görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yıldızları kayarken gördüyseniz:

  • Sizi korkutmak isteyen insanların dedikoduların maruz kalabilirsiniz.

Kahve falında yıldız kayarken dua etmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına tabir olunur.

Kahve falında yıldız kayarken dilek tuttuğunu görmek alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine yorulur.

Kahve falında yıldız kayarken dilek dilemek hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yıldızları kayarken görmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine delalet eder.

Kahve falında yıldız kayarken dilek tutmak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında buzda kayarak düşmek sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, ulvi kimse haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kayarak düştüğünü görmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağdan kayarak inmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir