AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldızların kaybolduğunu görmek

Kahve falında yıldızların kaybolduğunu görmek

Kahve falında yıldızların kaybolduğunu görmek sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine, bütçesinin daralacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yıldızların kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Bazı tekliflerde veya davetlerde bulunmadan önce, çok iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında yıldızların kaybolduğunu görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında yıldızlar görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine delalettir.

Kahve falında ayla yıldız görmek yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünü yıldızları görmek neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında film yıldızı görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük bir yıldız görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında canlı deniz yıldızı görmek sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünden yıldız toplamak kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir