AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde renkli yıldız görmek

Kahve falında gökyüzünde renkli yıldız görmek

Kahve falında gökyüzünde renkli yıldız görmek kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, dikkat çekeceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde renkli yıldız gördüyseniz:

  • Tartışmaları körüklemek doğru olmayabilir.

Kahve falında gökyüzünde renkli yıldız görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde bir sürü yıldız görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzünde yıldızları seyretmek yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzü ve yıldız görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde yıldız kayması görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde yıldız görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına alamet eder.

Kahve falında yıldız ve gökyüzü görmek yanlış kararlar vereceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünden yıldız almak o kapıyı kapatacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir