AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldızın yere düştüğünü görmek

Kahve falında yıldızın yere düştüğünü görmek

Kahve falında yıldızın yere düştüğünü görmek bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, kırılan kalbin onarılacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yıldızın yere düştüğünü gördüyseniz:

  • Engelleri kaldırmanız size yaklaşmalarını sağlayacak.

Kahve falında yıldızın yere düştüğünü görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yıldızların yere düştüğünü görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına işaret eder.

Kahve falında yıldızların yere indiğini görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına alamet eder.

Kahve falında yıldızların yer değiştirdiğini görmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünden yıldız düştüğünü görmek ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yıldızın denize düştüğünü görmek aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökten yıldız düştüğünü görmek çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına yorulur.

Kahve falında yıldız düştüğünü görmek hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir