AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli yıldız görmek

Kahve falında renkli yıldız görmek

Kahve falında renkli yıldız görmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına inanılır.

Kahve falında renkli yıldız gördüyseniz:

  • Yaşadığınız ya da çalıştığınız yerde bazı değişiklikler yaparak masrafları kısabilirsiniz.

Kahve falında renkli yıldızlar görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünde renkli yıldız görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında renkli yıldız görmek çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında karanlıkta yıldız görmek geleceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üç yıldız görmek işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında çoban yıldızı görmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayla yıldız görmek doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine yorulur.

Kahve falında yıldız yemek iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir