AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli serçe görmek

Kahve falında renkli serçe görmek

Kahve falında renkli serçe görmek sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, oğlu evli ise boşanacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, yüksek bir makamı olacağına yorulur.

Kahve falında renkli serçe gördüyseniz:

  • Sadece maddi konularda değil her konuda savurgan olabilirsiniz.

Kahve falında renkli serçe görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına tabir olunur.

Kahve falında çok serçe görmek her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında serçe kuşuyla konuşmak ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine alamet eder.

Kahve falında serçelere yem vermek uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine delalettir.

Kahve falında serçe yemek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, afiyette olacağına tabir olunur.

Kahve falında iki serçe görmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine işarettir.

Kahve falında serçenin uçtuğunu görmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına rivayet eder.

Kahve falında serçeyi serbest bırakmak büyük zararlardan kurtulacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir