Kahve falında çok serçe görmek

Kahve falında çok serçe görmek şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, kendisine olan güveninin artacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çok serçe gördüyseniz:

  • Diğerleri bazı olaylardan büyülenmiş olabilir.

Kahve falında mavi serçe görmek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında serçe öldürmek veya elinizde öldüğünü görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına işaret eder.

Kahve falında serçe olduğunu görmek uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında küçük serçe görmek borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında ölü serçe görmek zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında serçe parmağını görmek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, işlere burnunu sokan insanlar olacağına delalet eder.

Kahve falında serçe uçurmak karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı serçe görmek işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, gelirini ve rızkını kaybedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir