AnaSayfa / Genel / Kahve falında serçeyi serbest bırakmak

Kahve falında serçeyi serbest bırakmak

Kahve falında serçeyi serbest bırakmak yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, müşterilerinin çoğalacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine inanılır.

Kahve falında serçeyi serbest bırakmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda istediğiniz heyecan verici etkiyi yaratmaya başladığınızı fark edebilirsiniz.

Kahve falında serçeyi serbest bırakmak bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayı serbest bırakmak kendi işinin sahibi olacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına delalet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu serbest bırakmak aileye yeni bir bebeğin katılacağına, rahat geçinerek yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında güvercin serbest bırakmak hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kuşu serbest bırakmak borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına işarettir.

Kahve falında yılanı serbest bırakmak anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvanları serbest bırakmak istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına alamet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunu serbest bırakmak kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir