AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki serçe görmek

Kahve falında iki serçe görmek

Kahve falında iki serçe görmek atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, kazancının bereketleneceğine, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki serçe gördüyseniz:

  • Aile ilişkileriniz biraz çalkantılı olabilir.

Kahve falında yeşil serçe görmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında serçe kuşu beslemek sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta işaret eder.

Kahve falında serçe sesi duymak yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına delalettir.

Kahve falında serçe beslediğini görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, başarılı bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında mavi serçe görmek doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında uçamayan serçe görmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına alamet eder.

Kahve falında ölü serçe görmek bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında serçe yavrusu yakalamak kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir