AnaSayfa / Genel / Kahve falında serçenin uçtuğunu görmek

Kahve falında serçenin uçtuğunu görmek

Kahve falında serçenin uçtuğunu görmek aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine inanılır.

Kahve falında serçenin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Aşk lişkilerinize fazla zaman ayıramayacaksınız.

Kahve falında uçan serçe görmek fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında serçe kuşu uçurmak yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçamayan serçe görmek önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında serçe uçurmak fakirlikten kurtulacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına delalettir.

Kahve falında serçenin uçtuğunu görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, devlet kapısından bir yardım alacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında serçe kuşunu uçurmak kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında ölü serçe görmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli serçe görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir