Kahve falında serçe yemek

Kahve falında serçe yemek işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında serçe yemek gördüyseniz:

  • Bazı konularla ya da kişilerle aranıza mesafe koymanın ya da kırmızı çizgilerinizi belirtmenin zamanı gelmiş olabilir.

Kahve falında serçe eti yemek maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında serçe yemek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kör serçe görmek kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içinde serçe görmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında serçe görmek çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük serçe görmek ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, yaşamına heyecan ve renk geleceğine alamet eder.

Kahve falında serçe öldürmek veya elinizde öldüğünü görmek maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına delalet eder.

Kahve falında uçan serçe görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir