AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakız görmek

Kahve falında sakız görmek

Kahve falında sakız görmek iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, kendi işinin başına geçeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına işarettir.

Kahve falında sakız gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız inişli çıkışlı durumlar gösteriyor.

Kahve falında dişine sakız yapışmak sıhhat ve moral bulacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında sakız vermek moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, parasal krizler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında çilekli sakız görmek büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında sakız kusmak ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine alamet eder.

Kahve falında sakız görmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından sakız çıkarmak elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sakız tükürmek kızına daima sahip çıkacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sakız satmak dayanışma ve sevgi içinde olacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir