AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakız çıkarmak

Kahve falında sakız çıkarmak

Kahve falında sakız çıkarmak ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, iyi şartlara kavuşacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sakız çıkarmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yararlı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında sakız çıkarmak çok mutlu bir hayat yaşayacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında ağzından sakız çıkarmak zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına inanılır.

Kahve falında sakız verdiğini görmek çekilen zahmetin sona ereceğine, makamının sarsılmayacağına delalettir.

Kahve falında birine sakız verdiğini görmek ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında dişine sakız yapışmak hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sakızı atmak yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, evlerin ayrılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüden sakız almak kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sakızla boğulmak rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir