AnaSayfa / Genel / Kahve falında cebinde sakız görmek

Kahve falında cebinde sakız görmek

Kahve falında cebinde sakız görmek çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında cebinde sakız gördüyseniz:

  • Size güvenerek hareket eden kişiler olabilir.

Kahve falında cebinde sakız görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cebinde ekmek görmek duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin cebinden para almak kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine alamet eder.

Kahve falında kağıt parayı cebine koymak günahkâr olacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının cebinden para almak sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cebinde demir para görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cebinde tomarla para görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine işarettir.

Kahve falında cebine para koymak çok iyi işler gerçekleştireceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir