AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane papağan görmek

Kahve falında iki tane papağan görmek

Kahve falında iki tane papağan görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki tane papağan gördüyseniz:

  • Para konusunda tutumlu olun, bir kenarda acil durum paranız bulunsun.

Kahve falında iki tane papağan görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine alamet eder.

Kahve falında papağan bulmak kısmetin ve şansın açılacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına alamet eder.

Kahve falında gri papağan görmek işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz papağan yakalamak maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta papağan görmek yetim sevindireceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş papağan görmek karısı şile arasının çok iyi olacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında papağanı kafese koymak tüm düzenin alt üst olacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında tüysüz papağan görmek kişinin evlatlarının artacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir