AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe mum görmek

Kahve falında pembe mum görmek

Kahve falında pembe mum görmek geçim derdinin son bulacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına rivayet eder.

Kahve falında pembe mum gördüyseniz:

  • Dikkatli hareket etmeli, fırsatları değerlendirmelisiniz.

Kahve falında pembe mum görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine işarettir.

Kahve falında mum çiçeği görmek evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karın mumbar temizlemek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında pasta üstünde mum görmek gün yüzü görmeyeceğine, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında mumu söndürmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında mum istemek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında mezarda mum görmek hem de zengin biri olacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine işaret eder.

Kahve falında mavi mum görmek yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir