AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli mum görmek

Kahve falında renkli mum görmek

Kahve falında renkli mum görmek çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, çok günah işleyeceğine, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, yeniden can bulacağına, kişinin daha çok kazanacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına alamet eder.

Kahve falında renkli mum gördüyseniz:

  • İlişkilerinizin yeniden düzelebilmesi için, söylediklerinizin ölçülü olmasına gayret gösterin.

Kahve falında renkli mumlar görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında renkli mum görmek prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında pastada mum üflemek kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine delalettir.

Kahve falında masada mum görmek kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında mum üflemek sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlıkta mum görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin mum yaktığını görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına tabir olunur.

Kahve falında üç mum görmek fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir