AnaSayfa / Genel / Kahve falında pastaya mum dikmek

Kahve falında pastaya mum dikmek

Kahve falında pastaya mum dikmek borçların kapanacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, her zaman sevgi göreceğine, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında pastaya mum dikmek gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bir amacın ardından yapmak istediğiniz hamleyi yapmanız zor olabilir veya ortam gerilebilir.

Kahve falında pastaya mum dikmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında pastanın üzerinde mum görmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında pasta üstünde mum görmek gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında pasta mumu üflemek dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında mumlu pasta görmek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında pasta ve mum görmek kısmetlerinin de kapanacağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına inanılır.

Kahve falında yaş pasta ve mum görmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında doğum günü pastası ve mum görmek cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir