AnaSayfa / Genel / Kahve falında mumu söndürmek

Kahve falında mumu söndürmek

Kahve falında mumu söndürmek hayatının kötüye doğru gideceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, yeni bir sayfa açacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine işaret eder.

Kahve falında mumu söndürmek gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan da uzak durmalısınız.

Kahve falında yanan mumu söndürmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine delalettir.

Kahve falında mumun söndüğünü görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında mum söndüğünü görmek fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mumu söndürmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mum söndürmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz mum görmek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında mumbar dolması yapmak sıkıntının günden güne artacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında mumlar görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir