AnaSayfa / Genel / Kahve falında mum çalmak

Kahve falında mum çalmak

Kahve falında mum çalmak eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, huzursuzluk yaşanacağına yorulur.

Kahve falında mum çalmak gördüyseniz:

  • Hızlı gelişmelerin arasında neler olup bittiğini anlamaya çalışmak çölde su aramak kadar zor olabilir.

Kahve falında mum çalmak kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pastaya mum dikmek neşesini kaçıracağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya işaret eder.

Kahve falında birinin mum yaktığını görmek hastalıklarını yenmeyi başaracağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında mum görmek parasal sıkıntıların son bulacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında doğum günü pastası ve mum görmek zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında karın mumbar görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz mum almak aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süslü mum görmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir