AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli kol saatleri görmek

Kahve falında renkli kol saatleri görmek

Kahve falında renkli kol saatleri görmek ticaretinin büyüyeceğine, çok mutlu olacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına yorulur.

Kahve falında renkli kol saatleri gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bazı şeyler yapmaya ikna ederken veya performanslarını arttırmak için kendinizden çok şey verebilirsiniz.

Kahve falında beyaz renk kol saati görmek sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli kol saati görmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına inanılır.

Kahve falında renkli kol saatleri görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında renkli kol saati görmek çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine alamet eder.

Kahve falında kol saat görmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında saati kolundan çıkarmak rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine inanılır.

Kahve falında koluna altın saat takmak hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine delalet eder.

Kahve falında siyah kol saati almak mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir