AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renkli kol saati görmek

Kahve falında mavi renkli kol saati görmek

Kahve falında mavi renkli kol saati görmek işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, aradaki buzları eriteceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli kol saati gördüyseniz:

  • Ev yaşamınızda insanlar sizden uzaklaşmak isteyebilir.

Kahve falında mavi renkli kol saati görmek üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, borçlarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi kol saati görmek çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kol saati takmak dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına işaret eder.

Kahve falında renkli kol saatleri görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz renk kol saati görmek bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında renkli kol saati görmek keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine yorulur.

Kahve falında mavi renkli saat görmek hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kol saati almak çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir