AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli kol saati görmek

Kahve falında renkli kol saati görmek

Kahve falında renkli kol saati görmek borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında renkli kol saati gördüyseniz:

  • Geçmişte yararınız olmuş kişilerle yeni iş birlikleri veya anlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında mavi renkli kol saati görmek sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Kahve falında beyaz renk kol saati görmek onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına inanılır.

Kahve falında renkli kol saatleri görmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında renkli kol saati görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında kendi kol saatini görmek küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine yorulur.

Kahve falında değerli kol saati görmek farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolda saat görmek falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında kol saat leri bulmak işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir