AnaSayfa / Genel / Kahve falında saati kolundan çıkarmak

Kahve falında saati kolundan çıkarmak

Kahve falında saati kolundan çıkarmak eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saati kolundan çıkarmak gördüyseniz:

  • Yardıma ihtiyacı olan ya da hasta kişilere ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz.

Kahve falında kolundan saat çıkarmak yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saati kolundan çıkarmak tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine işarettir.

Kahve falında sudan saat çıkarmak sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saat çıkarmak zor durumlara düşeceğine, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık kol saat görmek sosyal hayatında da mutlu olacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın kol saati görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kol saatine bakmak hoşluk içinde olacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah kol saati almak yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir