AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol saat görmek

Kahve falında kol saat görmek

Kahve falında kol saat görmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kol saat gördüyseniz:

  • Ani kararlar veya acele hareketler kayıplara neden olabilir.

Kahve falında kol saatinin koptuğunu görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında kolunda beyaz saat görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında kırık kol saati görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kol saati aldığını görmek kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin kolunda saat görmek hastalıklarını yenmeyi başaracağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında kol saati görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kol saati tamir etmek sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına işaret eder.

Kahve falında kol saatini unutmak kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir