AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilim taşımak

Kahve falında kilim taşımak

Kahve falında kilim taşımak iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, kalabalık günler geçirileceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kilim taşımak gördüyseniz:

  • Sonunda kazançlı çıkan siz olacaksınız.

Kahve falında kilim taşımak evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında halı kilim sermek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halı kilim görmek iyi geçim halinde kalacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında halı kilim almak dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı kilim görmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında desenli kilim görmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kilim görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halı veya kilim görmek kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir