AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç altından geçmek

Kahve falında ağaç altından geçmek

Kahve falında ağaç altından geçmek şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında ağaç altından geçmek gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük planlarınız size büyük heyecan verirken, bazı alanlarda bazı kişileri rahatsız ediyor olabilir.

Kahve falında ağacın altından geçmek işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaç altından geçmek işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında incir ağacının altından geçmek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ağaç köprüden geçmek adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine delalet eder.

Kahve falında atın altından geçmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında merdiven altından geçmek her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına alamet eder.

Kahve falında altından su akan köprüden geçmek uzun sohbetler edeceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında devenin altından geçmek moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir