AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ağacın altında oturmak

Kahve falında bir ağacın altında oturmak

Kahve falında bir ağacın altında oturmak yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, bolluk ve bereket geçireceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına işarettir.

Kahve falında bir ağacın altında oturmak gördüyseniz:

  • İşinizi eğlenceli hale getirmenin yolunu bulabilirsiniz.

Kahve falında ağaç altına oturmak hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına inanılır.

Kahve falında ağaç altında oturduğunu görmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, zengin için yoksulluğa rivayet etmektedir.

Kahve falında ağacın altında oturmak yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında elma ağacının altında oturmak kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağacın altında oturduğunu görmek karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Kahve falında ceviz ağacının altında oturmak hasta ise iyileşeceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çam ağacı altında oturmak yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına işaret eder.

Kahve falında dut ağacı altında oturmak çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir