AnaSayfa / Genel / Kahve falında papağanı görmek

Kahve falında papağanı görmek

Kahve falında papağanı görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında papağanı gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmadan önce olayların üzerinden geçmelisiniz.

Kahve falında küçük papağan görmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına inanılır.

Kahve falında papağan balığı görmek hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında papağanın öldüğünü görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında ağaçta papağan görmek gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında papağan kaçtığını görmek istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mor papağan görmek stres ve sinirden uzak durulacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında papağan ve muhabbet kuşu görmek iyileşeceğine, ferahlayacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş papağan görmek kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, her zaman sevgi göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir