AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük papağan görmek

Kahve falında küçük papağan görmek

Kahve falında küçük papağan görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine delalettir.

Kahve falında küçük papağan gördüyseniz:

  • Hiç beklemediğiniz yerlerden gelecek maddi veya manevi destek sizi şaşırtabilir.

Kahve falında küçük papağan görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına inanılır.

Kahve falında siyah papağan görmek âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına alamet eder.

Kahve falında papağan muhabbet kuşu görmek hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil papağan görmek sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kafeste papağan görmek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında gri papağan görmek sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında evde papağan görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında kanadı kırık papağan görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir